Előfizetői tartalom

Extrém válaszcsapásra készül Oroszország, új fegyvereket kaptak az orosz katonák - Háborús híreink szerdán

Portfolio
Tegnap valószínűleg véget ért a belgorodi betörés. Úgy tűnik, több amerikai katonai járművet zsákmányoltak az Ukrajnából érkező harcosoktól az oroszok. Bahmutnál jelenleg beássa magát az orosz haderő, készülve egy nagyobb ukrán offenzíva elhárítására. Hadrendbe álltak az eredetileg 2016-ra tervezett Koalicija-SzV önjáró tarackok. Jevgenyij Prigozsin, a Wagner csoport ma több durva hangvételű nyilatkozatot is tett. Az orosz védelmi minisztérium extrém válaszcsapást helyztt kilátásba a Belgorodot ért támadás után. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. május 24. 19:12 Megosztás A NATO-val való összecsapásra célozgatott az orosz külügyminiszter A NATO-országok de jure részesei az ukrajnai konfliktusnak, ami növeli az atomhatalmak közötti közvetlen katonai összecsapás veszélyét - jelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés