Előfizetői tartalom

Rejtélyes felvételek: a saját gépüket vagy az ukránok rakétáját szedte le az orosz légvédelem?

Portfolio
A közösségi médiában terjedő felvételek és híroldalak beszámolói szerint a katonai repülőtérnek otthont adó, Rosztovi területen elhelyezkedő Morozovszk felett lángolva zuhant az égből egy eszköz, amely a helyi orosz vezetés állítása szerint egy sikeresen lelőtt ukrán rakéta, míg nem hivatalos ukrán álláspontok szerint egy tévedésből lelőtt orosz repülőgép lehetett.

Az alábbi, Twitteren terjedő felvételeken az látható, amint egy azonosítatlan eszköz kigyulladva zuhan és robban fel a sötét, éjszakai égen, a jelentések szerint a Rosztovi területen található Morozovszk katonai repülőterénél. ️️️ Военный аэродром в Морозовске. Ростовская область. pic.twitter.com/56Qo2hY0g2— Apocalypto () May...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés