Előfizetői tartalom

Súlyos csapást mértek az ukránok az oroszok féltve őrzött csodafegyverére

Portfolio
A közösségi médiában megjelent felvételek alapján igazoltnak tűnik, hogy az ukrán védelmi erők megsemmisítettek egy 55K6E parancsnoki állást, amely az orosz nagy hatótávolságú rakéták megbénításával jár. Az amerikai HIMARS-rendszereknek fontos szerepe lehet az orosz hadsereg ékének nevezett eszközök kiiktatásában.

A közösségi médiában megjelent hírek szerint egy ukrán üzemeltetésű HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System) rakétarendszer állítólag megsemmisítette az orosz Sz-400-as nagy hatótávolságú föld-levegő rakétarendszer mobil parancsnoki állását. Az interneten megosztott felvételek és képek az 55K6E parancsnoki állás elleni sikeres csapásról tanúskodnak - írja a Newsweek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés