Előfizetői tartalom

Érkeznek a videók az ukrajnai gátrobbanásról: víz alatt a dnyeper-parti települések

Portfolio
Kedd hajnalban átszakadt a Nova Kahovka-i gát Ukrajnában. Azt egyelőre nem lehet biztosra tudni, hogy a harcoló felek szándékosan pusztították-e el az építményt, vagy a korábban elszenvedett károk után a Dnyeper tetőzése miatt adta meg magát a gát, viszont folyamatosan érkeznek be a videók az áradás által okozott károkról.

Az első felvételen Nova Kahovka központja látható, ahol békésen úszkálnak a hattyúk a városháza épülete előtt. Swans are currently swimming around the administrative center in Nova Kakhovka. https://t.co/L6lIqiqjto— OSINTtechnical (@Osinttechnical) June 6, 2023 Egy másik, drónról készült felvételen jól látszódik az, hogy a Dnyeper keleti partján fekvő város part menti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés