Előfizetői tartalom

Felvételek: az oroszok egy Huskyt és egy Massifot, az ukránok egy T-80BVM-et zsákmányoltak

Portfolio
Továbbra is intenzív harcok zajlanak az ukrajnai háború frontszakaszain. Mind az orosz, mind az ukrán fél rendszeresen számol be harctéri sikerekről. Az orosz haderő nemrég két brit katonai jármű, egy Husky és egy Mastiff MRAP zsákmánnyá tételéről, az ukrán haderő egy tavaly modernizált T-80BVM harckocsi elfoglalásáról töltött fel videót.

Több mint egy hete tart Ukrajna régóta tervezett ellentámadása, az eddigi felvételek alapján úgy tűnik, mind az oroszok, mind az ukránok komoly veszteségeket szenvednek. Nemrég új videók kerültek elő a harctéri fejleményekről: a felvételeken az oroszok és ukránok egyaránt hadizsákmánnyá vált ellenséges járműveket mutatnak be. Ezen a videón orosz katonák vesznek szemügyre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés