Előfizetői tartalom

Új megoldással próbálták kivédeni az ukránok a félelmetes Lancet-drónokat – Úgy néz ki, ez most nem sikerült

Portfolio
Továbbra is úgy tűnik, hogy jelentős veszteségeket okoznak az ukrán haderő katonai járműállományának az orosz Lancet-drónok. Egy frissnek tűnő felvételen az látható, hogy egy Ukrajna egyik utolsó szovjet eredetű radarját likvidálja egy ilyen pilóta nélküli repülőgép. A P-18-ast farönkökkel próbálták meg álcázni, védeni az ukránok – a támadásról készült videó alapján nem sok sikerrel.

Lancet drónnal likvidált az orosz haderő egy szovjet gyártmányú P-18-as radart az ukrán fronton. Az incidensről készült videón az látható, hogy az ukrán haderő farönkökkel próbálja védeni a radarrendszert: ezek a rönkök valószínűleg egyszerre hivatottak álcázni és improvizált kiegészítő-páncélzatként védeni a járműveket. A videón jól látható: a Lancet átüti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés