Előfizetői tartalom

Egy befolyásos német újságíró Ukrajnának adná a Magyarország által megrendelt Leopard 2-es tankokat

Portfolio
Nagyon erős kommentárt tett közzé Twitter-fiókján Németország ukrajnai háborús témában talán legnépszerűbb és legbefolyásosabb német újságírója, Julian Röpcke. A Bild újságírója úgy látja, hogy szerinte a Magyarország által megrendelt Leopard 2-es harckocsikat és Panzerhaubitze 2000-es önjáró tarackokat Ukrajnának kellene adni, mintegy büntetésül azért, mert a magyar kormány Oroszországgal egyeztetett a kárpátaljai hadifoglyok szabadon engedéséről.

A Twitter-fiókján mintegy 165 ezer követővel rendelkező Julian Röpcke rendszeresen oszt meg információkat, elemzéseket, kommentárokat az ukrajnai háború eseményeivel kapcsolatosan, most a kárpátaljai hadifoglyok kapcsán „ragadott tollat.” Mint ismert, Oroszország 11 kárpátaljai hadifoglyot szállított Magyarországra, valószínűleg az ukrán kormány tudta nélkül, köztük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés