Előfizetői tartalom

Új egyenruhát kapnak az orosz katonák: úgy néz ki, egy az egyben lenyúltak egy amerikai találmányt

Portfolio
Elkezdték a frontszolgálatot teljesítő orosz katonai alakulatok felszerelését az „új, minden időjárási körülményeknek megfelelő” gyakorló egyenruhával – adja hírül a Zvezda News. Az eseményről szóló videón jól látható: az orosz védelmi minisztérium szinte egy az egyben lemásolta az amerikai haderő által használt „multicam” rejtőmintát, ilyen egyenruhákat kapnak az orosz katonák a régi, zöld EMR helyett.

A „különleges katonai műveletnek,” vagyis ukrajnai háborúnak megfelelő, „minden időjárási körülmény és terepviszony” közt rejtő egyenruhákkal szerelik fel a frontszolgálatot teljesítő orosz katonákat – adta hírül az orosz védelmi minisztérium hírportálja, a Zvezda News. Az ünnepélyes átadásról videót is közzé tett a moszkvai szervezet: ezen jól látható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés