FONTOS Itt az új történelmi rekord a lakossági hiteleknél, a cégeknek viszont nem jött be a kormány húzása
 
Előfizetői tartalom

Erdogan lehet a gabonaalku utolsó reménye

Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök és Tayyip Erdogan török elnök várható tárgyalásai jelentik az utolsó reményt a jövő héten lejáró fekete-tengeri gabonaüzlet meghosszabbítására - jelentette az orosz RIA hírügynökség. A tárgyalásokat ismerő források azonban kevés optimizmusról számolnak be az alku meghosszabbítását illetően - írja a Reuters.

A Vlagyimir Putyin orosz elnök és Recep Tayyip Erdogan török elnök közötti megbeszélések jelentik az egyetlen lehetőséget a jövő héten lejáró fekete-tengeri gabonamegállapodás meghosszabbítására. A fekete-tengeri egyezségről Oroszország, Ukrajna, az ENSZ és Törökország 2022 júliusában állapodott meg a világméretű élelmiszerválság elkerülése érdekében. Ezt úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés