Előfizetői tartalom

Ukrán siker Donyec megyében, újabb támogatót talált Oroszország - Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Több videofelvétel is bizonyítja azt, hogy az ukrán csapatok ismét támadást indítottak Zaporizzsja megyében, Orihiv környékén, mely a tegnap délután megjelent információk alapján ismét súlyos kudarccal végződött. Kijev második hónapja próbálja meg a déli frontszakaszon áttörni az orosz védelmet, mindezidáig csekély területnyereséggel. Ezzel egy időben Oroszország és a NATO is mozgolódik a Fekete-tengeren: előbbi az ukrán kikötőket igyekszik blokkolni, utóbbi pedig az orosz haditengerészet mozgásait figyeli kiemelten. Ukrajna valószínűleg visszafoglalta Sztaromajorszkét. Bizonyítékok kerültek elő arról, hogy Mianmar tüzérségi lőszerekkel támogatja Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb eseményeivel.

2023. július 27. 17:15 Megosztás Újabb hadiállapot-hosszabbításról döntött Ukrajna - nem lehet választásokat tartani Az ukrán parlament csütörtöki ülésén elfogadta a hadiállapot és az általános mozgósítás meghosszabbításáról szóló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés