Előfizetői tartalom

Fotó mutatja, mekkora károkat szenvedett a találatot kapott orosz hadihajó

Portfolio
Még múlt péntek hajnalban az ukránok támadást indítottak a fekete-tengeri Novorosszijszk kikötője ellen. A tengeri drónokkal végrehajtott akcióban egy orosz deszanthajó, az Olengorszkij Gornyak is találatot kapott. Az X-en (korábban Twitter) megjelent egy fotó, amin elméletileg a hajó által szenvedett károk láthatóak.

Moszkva kezdetben nem ismerte el azt, hogy az ukrán tengeri drónok bármiben kárt okoztak volna, reggelre azonban megérkeztek az első videók, amelyeken egy erősen megdőlt Ropucsa II-es deszanthajó volt látható, amint bevontatják a kikötőbe. Ezekből a felvételekből, valamint az orosz bejelentésből, mely szerint az Olengorszkij Gornyak volt az a hajó, amely elhárította a támadást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés