Előfizetői tartalom

Friss fotók kerültek nyilvánosságra a megtámadott orosz tengeralattjáróról - Nincs túl jó bőrben

Portfolio
Az ukrán csapatok még a múlt héten indítottak robotrepülőgépekkel támadást a szevasztopoli kikötő ellen. A szárazdokkokban találatot kapott egy deszanthajó, illetve egy modernizált Kilo-osztályú tengeralattjáró is. A tengeralattjárót ért károkról eddig csak műholdfelvételek láttak napvilágot, a közeli fotók alapján azonban szinte biztos, hogy végleg kivonták a forgalomból.

Az X-en (korábban Twitter) megjelent fotókon a Rosztov-na-Donu Kilo-osztályú dízelmeghajtású tengeralattjáró látható, és a felvételekből nagyon úgy tűnik, hogy javíthatatlan állapotba került a jármű. Released photographs reveal the full extent of the damage endured by the 'Rostov-na-Donu' submarine following the attack that occurred last week. https://t.co/MHKhkhG6BV {:url}—...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés