Előfizetői tartalom

Szilárdnak tűnik Putyin hatalma, de van 3 kihívás, amellyel muszáj lesz megküzdenie

Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök hatalma megingathatatlannak tűnik Oroszország élén, de hogy ez továbbra is fennálljon, néhány kihívással mindenképpen meg kell küzdenie.  Van három olyan dolog, amelyet nem tud kikerülni, hogy a jövőben is stabil maradjon az helyzete pozíciójában - írta elemzésében a Council on Foreign Relations.

Putyin hatalma jelentősen meggyengült a Wagner csoport villámlázadása idején – állították ezt a szakértők, azonban a június végi eseményeket követően a Kreml határozott lépésekkel biztosította pozícióját. Az orosz vezetés kemény katonai tisztogatásba kezdett és a zsoldosokat a védelmi minisztérium kötelékébe kényszerítette. Jevgenyij Prigozsin zsoldosvezér augusztus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés