Előfizetői tartalom

Súlyos harcok Avgyijivkánál, visszatértek a Wagner-zsoldosok a frontra – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Portfolio
Hetek óta a Donyeck mellett zajlanak a legsúlyosabb összecsapások az oroszok és az ukránok között. Az orosz csapatok átkaroló hadművelettel próbálkoznak, igyekeznek két oldalról bekeríteni az erődítménnyé erősített ukrán várost. A Wagner csoport egykori zsoldosai az orosz védelmi minisztérium alá tartozó egységekben harcolnak Avgyijivka közelében – írja az amerikai Institute for the Study of War (ISW) háborús elemzőintézet szombati jelentése. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. október 30. 21:56 Megosztás Elismerte Ukrajna: miután több hónapig védekeztek, most támadásba lendültek az oroszok Bahmutnál Ukrán katonai vezetők szerint Oroszország megerősítette csapatait Bahmut városa körül, és védekezésből támadásba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés