Előfizetői tartalom

Mozgolódnak az ukránok a Dnyeper mentén, felrúgták az atommegállapodást az oroszok – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Portfolio
Az orosz katonai vezetést nagy kihívás elé állítják az ukránok hadműveletei Herszon megyében. Az Institute for the Study of War (ISW) legfrissebb jelentése szerint Moszkva kénytelen lesz máshonnan átcsoportosítani ide alakulatokat, viszont ez máshol gyengíti meg a védelmi képességeket. Oroszország felfüggesztette az orosz atomfegyverek leszereléséről Japánnal kötött együttműködési megállapodást - közölte az MTI az orosz kormány hivatalos internetes oldalának csütörtök éjjeli közleményére hivatkozva. Cikkünk folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

2023. november 10. 18:20 Megosztás Megtört a jég: egy év után újra asztalhoz ül a két szuperhatalom Az évben először találkozhat Joe Biden amerikai és Hszi Csin-ping kínai államfő - írta a Sky News. A két globális hatalom vezetője jövő szerdán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés