Előfizetői tartalom

Senki sem tudja, hogyan tovább Gázában – Ez a javaslat csak olaj lehet a tűzre

Portfolio
Az izraeli belpolitikai életben egyre szélsőségesebb vélemények fogalmazódnak meg azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen jövőt szánjon Jeruzsálem a jövőben a Gázai övezetnek. A szélsőjobboldal nagyon támogatja, hogy térjenek vissza a telepesek a palesztin területre, de ettől a zsidó állam nyugati szövetségesei nagyon ódzkodnak – írja a Politico.

A világ egyelőre csak találgatja, hogy mi lesz pontosan a végkimenetele az izraeli inváziónak a Gázai övezetben. Izraelben már vannak javaslatok, hogy mit kellene tennie Jeruzsálemnek: Josszi Dagan, az izraeli belpolitika jobbszárnyának egyik befolyásos alakja arra szólította fel a zsidó állam kormányát, hogy építsen telepeket a területre, ezzel mintegy védelmi zónát létrehozva....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés