Előfizetői tartalom

Újra felrobbanhat a balkáni lőporos hordó? – Titkos orosz tervet tárt fel az ukrán elnök

Portfolio
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök afrikai újságírókkal történt szerdai csúcstalálkozóján arra figyelmeztetett, hogy Oroszország megpróbálhatja destabilizálni a Balkánt és Moldovát, hogy elterelje a figyelmet az ukrajnai háborúról. Zelenszkij azt mondta, információik is vannak egy orosz tervről – írta meg a bne Intellinews.

Az ukrán elnök szerint a közel-keleti eseményeket Oroszország szövetségesével, Iránnal együtt vezényli le. Ez egy olyan robbanás a Közel-Keleten, amely mögött Oroszország áll szövetségesével, Iránnal együtt. Ebben biztosak vagyunk – mondta Zelenszkij. Ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy Moszkva „hosszú távú tervvel” rendelkezik a Balkán destabilizálására. Figyeljenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés