Előfizetői tartalom

Beigazalódni látszik a félelem: nagy bajban lesz így Ukrajna

Portfolio
Komoly kihívás elé állítja az Egyesült Államokat, hogy Tajvan és Ukrajna mellett már az izraeli eseményeket is szemmel kell tartania. Sokan attól tartanak, hogy a megosztott figyelem miatt csökkenni fognak az ukrajnai fegyverszállítmányok, Kijev készletei megcsappanhatnak. Elmondások alapján a félelem beigazolódni látszik.

Már érezteti a hatását az ukrajnai háborúban a gázai konfliktus: egyre kevesebb amerikai gyártmányú utánpótlás érkezik Kijevbe. A 155 milliméteres tüzérségi lövedékek az ukrajnai háború egyik legfontosabb elemének számítanak, ezért is érinti különösen érzékenyen az ukrán vezetést. Az ABC News megszólaltatott egy ukrán hivatalnokot is, aki elmondta, hogy az izraeli-Hamász...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés