Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: már majdnem véget ért egyszer az ukrajnai háború, de egyetlen dolog miatt borult a megállapodás

Portfolio
Oroszország megígérte Ukrajnának tavaly tavasszal, hogy leállítják az ország elleni inváziót, ha Kijev szintén ígéretet tesz arra, hogy soha nem fog csatlakozni a NATO-hoz, de az ukrán kormány nem ment bele az alkuba, mert nem bízott az oroszokban – mondta David Arahamia, a tavaly tavaszi béketárgyalások delegációjának egyik vezetője a Kyiv Postnak.

Az Ukrajna elleni invázió kezdetén, tavaly tavasszal több tárgyalás is volt Oroszország és Ukrajna közt, de ezeken nem sikerült semmilyen megállapodást sem elérni, aztán a nyárra teljesen meg is rekedtek az egyeztetések. David Arahamia, az ukrán delegáció egyik vezetője azt mondta az ukrán médiának: Oroszország megígérte, hogy leállítja az Ukrajna elleni támadást, ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés