Előfizetői tartalom

Bemondta Putyin kedvenc amerikai szakértője: Ukrajna hamarosan megadja magát, Zelenszkijt fel fogják akasztani

Portfolio
Douglas McGregor nyugalmazott amerikai ezredes, a Pentagon korábbi tanácsadója kifejezetten gyakran szerepel az orosz médiában, és nem véletlenül: az internetes közösségi platformokon is kifejezetten aktív háborús veterán időről időre megállapítja, hogy Ukrajna már csak egy hajszálra van a totális összeomlástól. Legfrissebb, ma reggeli kommentárja kifejezetten erősre sikerült.

Douglas McGregor nyugalmazott amerikai ezredes neve rendszeresen fel-felbukkan az orosz médiában, talán kijelenthető, hogy ő vált az orosz sajtó egyik leggyakrabban idézett amerikai szakértőjévé. Mindez nem véletlen: McGregor rendszeresen értekezik arról különféle platformokon – elsősorban X-oldalán -, hogy véleménye szerint Ukrajna már csak egy lépésre van a totális összeomlástól....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés