Előfizetői tartalom

Orbán Viktor találkozhat Zelenszkij ukrán elnökkel

MTI
A Washingtonban tartózkodó Andrij Jermak, az ukrán elnöki hivatal vezetője saját kezdeményezésére szerdán este telefonon tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel, aki jelenleg Ghánában tartózkodik munkalátogatáson. Többek között a magyar és az ukrán elnök személyes találkozójának lehetőségéről is beszéltek a miniszterek.

Andrij Jermak arról tájékoztatta Szijjártó Pétert, hogy az ukrán parlament több fontos jogszabály elfogadására készül. A magyar külügyminiszter a tájékoztatást megköszönte és tudomásul vette. Ezen felül megállapodás született arról, hogy Szijjártó Péter és Andrij Jermak személyesen is találkoznak. A tárgyalás során Andrij Jermak javasolta Volodimir Zelenszkij ukrán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés