Előfizetői tartalom

Egymást rakétázta Oroszország és Ukrajna, az oroszok saját magukat is lőtték – Háborús híreink kedden

Portfolio
Beindult a bosszúspirál Oroszország és Ukrajna között: a pénteki nagyszabású légitámadásra Ukrajna szombaton Belgorod rakétázásával válaszolt, az akcióban 25 ember vesztette életét. Oroszország megtorlásul kedd hajnalban csaknem száz rakétával támadta Ukrajnát, legalább öt ember életét vesztette. Az ukrán bosszú sem késett: még kedd folyamán újra Belgorodot érte támadás, egy ember meghalt. A hajnali támadásokban az orosz légierő tévedésből egy orosz falut is eltalált a Voronyezsi területen, áldozatok állítólag nincsenek.

2024. január 02. 21:38 Megosztás Ilyet még nem láttunk: rakéta-sorozatvetőt hegesztettek egy drónra az ukránok, túlesett az első bevetésén Január elsején az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SzBU) megosztott egy videót, amelyen egy „Sea Baby” névre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés