Előfizetői tartalom

Meghökkentő videó buktatta le az oroszokat: ezzel az egyszerű megoldással játsszák ki a szankciókat

Portfolio
Érdekes videót kezdett el keringetni több, Ukrajnához köthető közösségi médiaoldal is, melyen állítólag az látható, ahogy orosz vállalatok a Nyugat által kirótt szankciókat kerülik el. A megoldás egyszerű, de láthatólag működőképes: arról van szó, hogy az orosz árukat egyszerűen „átmatricázzák” Kazahsztánban „Made in Kazakhstan” címkékkel, majd tovább küldik Európa felé.

Az egyre világosabb, hogy az elhúzódó háború során Oroszország megtanulta kijátszani a Nyugat szigorú szankcióit, rengeteg elemzés mutatja azt, hogy az orosz hadiipar ismét tömegesen importálja az Ukrajnát pusztító fegyverekbe a nyugati alkatrészeket. Közben pedig a nemzetközi piacon értékesítik saját termékeiket. Ebben olyan „semleges” országok segítik az oroszokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés