FONTOS Orbán Viktor: "Ha béke lenne, a magyar gazdaság növekedése kétszeres is lehetne"
 
Előfizetői tartalom

Egyre ingerültebbek az EU vezetői Izrael időhúzására – Megdöbbentő elképzelés jött a háború lezárására

Portfolio
Fokozódik a nemzetközi nyomás Izraelen, hogy törekedjen a hadműveletek leállítására, és tegyenek lépést a kétállami megoldás felé a palesztinokkal. A külügyi tárcavezető nemrégiben az Európai Unió központjában járt, meggyőzni a legfőbb diplomatákat a saját megoldásáról, viszont Brüsszel türelme egyre jobban fogy – számolt be a Middle East Eye.

Israel Katz, Jeruzsálem külügyminisztere nemrégiben Brüsszelben járt, ahol előadást is tartott az izraeli-palesztin konfliktusról. Prezentációjában a saját álomprojektjét mutatta be a közönségnek. A tárcavezető szerint az lenne a legjobb, ha egy hatalmas beruházás keretében egy mesterséges szigetet hoznának létre a Földközi-tenger partvidékén, ahová a palesztinok költözhetnének....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés