Leleplező felvételek bizonyítják: csúnyán elkapták az oroszok a rettegett HIMARS rendszert
Globál

Leleplező felvételek bizonyítják: csúnyán elkapták az oroszok a rettegett HIMARS rendszert

Portfolio
Vasárnap szivárogtak ki fényképek és videók arról, amint az ukrán légierő egyik teherszállító gépéből két M142 HIMARS rakéta-sorozatvetőt vontatnak ki. A járművek láthatóan megrongálódtak az ukrajnai harcok során, amire mindezidáig nem volt példa.

Ukrajnának az év elején 39 HIMARS rakéta-sorozatvetője volt, és bár Oroszország nagyjából hetente bejelentette, hogy kilőttek néhányat, érdemi bizonyítékkal eddig nem tudtak szolgálni ezekre az állításokra.

A felvételen az látható, amint kamionra rakodnak két M142-est. Az egyik jármű valószínűleg aknára futott, jobb első futóműve pedig leszakadt. A másik sorozatvető kabinján repesztalálatok láthatóak. Az ukránok kisebb javításokat maguk is el tudnak végezni a járműveken,

így nagy az esély arra, hogy a két megrongálódott jármű szoftverfrissítést is fog kapni annak érdekében, hogy az Amerika által újonnan leszállított GLSDB lőszereket is hatékonyabban indíthassák.

Mindettől függetlenül Moszkva számára komoly fegyvertény az, hogy bő másfél évnyi próbálkozás után sikerült könnyebben megrongálnia két M142-est.

Címlapkép forrása: Portfolio/Getty Images

KonyhaKontrolling

Sabbatical - ne így ne dolgozz!

Korábban ígértem, hogy beszámoljak a sabbaticalról, ezért most megteszem. Sajnos a bejegyzés írásának napján már 3 hónapja dolgozom, de igyekszem hűen visszaadni a részleteket. Pihenés Az e

Holdblog

Miért kellett a Mol-nak az UTE?!

HOLD After Hours. Horváth Ágnessel, a Mol vezető közgazdászával vitatkoztunk olajról, UTE-ról, Molról, meg Ryan Goslingról.  Jó szórakozást! 00:45    Miért kellett a Mol-nak a

RSM Blog

Mikor érdemes HR tanácsadóhoz fordulni?

Napjainkban az üzleti eredményesség egyik legfontosabb támogatója a stratégiához közvetlenül hozzájáruló, gyors változásokra képes, emberközpontú HR menedzsment. Biztosítja a szervezet n

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak

Privát bankár

Privát bankár
Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Retail Day 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Agrárium 2024
2024. március 19.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!