Előfizetői tartalom

Értékelte Washington az oroszok győzelmét: ez nem jelent semmiféle előrelépést

Portfolio
Bár az Egyesült Álamokban továbbra is a hatalmas méretű segélycsomag elfogadása a legfontosabb téma Ukrajnával kapcsolatban, az amerikai vezetők figyelemmel követik a háború eseményeit. Nemrégiben az avgyijivkai orosz győzelmet értékelték kritikusan a washingtoni külügyminisztériumban – számolt be a Kyiv Independent.

Matthew Miller, a külügyi tárca szóvivője szólalt meg az elmúlt napok ukrajnai eseményeivel kapcsolatban. Elmondta, hogy nem elegendő egyetlen eseményt szemlélni, hanem az elmúlt két év szempontjából kell értékelni az orosz-ukrán háború fejleményeit. Szerinte az oroszok apróbb áttöréseket elértek ugyan, de ez a helyzet elsősorban az amerikai segélycsomag hiánya miatt alakulhatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés