Az orosz milbloggerek szerint ellentámadásba mentek át az ukránok
Globál

Az orosz milbloggerek szerint ellentámadásba mentek át az ukránok

Portfolio
Két hétnyi elkeseredett védekezés után orosz milbloggerek szerint az ukrán csapatok megszilárdították a védelmi vonalakat Zaporizzsja megyében, sőt, ellentámadásba mentek át Robotine környékén.

Az oroszpárti, de döntően megbízható információkat közlő Rybar katonai blog információi szerint Kijev erősítést küldött Robotine környékére, melynek segítségével az ukránok nemcsak megállították az orosz előretörést, de aktív ellentámadásba is kezdtek.

A blog szerint az ukrán csapatok elkezdték kiszorítani az oroszokat a faluból, ahol alig két hete vetették meg a lábukat. Az ukránok emellett folyamatosan támadják az orosz utánpótlási vonalakat is, megnehezítve a katonák ellátását.

Ha az ukránoknak sikerül visszafoglalni a falut, úgy az két év alatt negyedszer fog gazdát cserélni: a háború korai szakaszában Oroszország szállta meg, a tavaly nyári, nem éppen sikeres offenzíva során az ukránok űzték ki onnan az oroszokat, a Kreml által Avgyijivka bevétele után elrendelt ellentámadás során azonban ismét visszaszorították az ukrán katonákat.

Címlapkép forrása: Getty Images

RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
izraeli légierő idf ellencsapás irán