Előfizetői tartalom

Nagyon ciki dolog történt Ukrajna legjobb tankjával az egész világ szeme láttára

Portfolio
Pár napja megírtuk, hogy ismét komoly gondokat okoz a Raszputyica az ukrajnai frontvonalakon, miután fotó került elő, melyen egy az látható, hogy egy Challenger 2-es harckocsi húz ki egy másik Challgengert a sárból. Nemrég új részletek kerültek elő az esetről: az Ukrajna egyik legjobb tankjának tartott Challenger 2-es a The Sun kamerás stábjával a fedélzetén merült el a sárban, a brit bulvárlap az esetről videót is kirakott.

A brit gyártmányú Challenger 2-es tankok nagyjából egy éve harcolnak Ukrajnában, az ukrán harckocsizók szeretik őket, mert pontosak és remek a páncélvédettségük. Van azonban egy nagy probléma a brit harcjárművekkel: nagyon nehezek, felszereltségtől függően 62-70 tonna is lehet egy ilyen eszköz. Mindez azért okoz kihívásokat Ukrajnában, mert az átmeneti időszakokban gyakran...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés