Előfizetői tartalom

Olyan dolgot mondott Donald Trump, ami még a saját pártján belül is komoly vitát váltott ki

Portfolio
Bár korábban arról szóltak híresztelések, hogy Donald Trump korábbi amerikai elnök körülbelül a 16. hétig támogathatja az abortuszhoz való jog biztosítását az Egyesült Államokban, ma nyilvánosságra hozott videóüzenetében mindössze azt hangsúlyozta, hogy az ügy eldöntését az államokra kell bízni, és nem kívánt állást foglalni egy esetleges szövetségi abortusztilalommal kapcsolatban. Volt alelnöke, Mike Pence a múltban a terhességmegszakítás szövetségi szintű betiltása mellett szállt síkra.

Donald Trump, a republikánusok várható elnökjelöltje megszólalt az amerikai társadalmat, illetve saját pártját is megosztó abortusz ügyével kapcsolatban - számol be a The Hill. Bár a Republikánus Párt alapvetően ellenzően lép fel a terhességmegszakítással kapcsolatban, nem értenek egyet annak mikéntjében. Mike Pence, Trump volt alelnöke például a terhesség 15. hete utáni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés