Előfizetői tartalom

Érik a lázadás Trump pártjában: már a házelnököt fenyegeti az Ukrajna kapcsán kirobbant botrány

Portfolio
Mike Johnson, az amerikai képviselőház elnöke kijelentette, hogy nem fog lemondani, annak ellenére, hogy újabb képviselőtársa csatlakozott a republikánusok trumpista vonalához tartozó Marjorie Taylor Greene elmozdítási indítványához. A házelnökön azután vált még nagyobbá a nyomás, hogy tegnap bejelentette: a szenátusban egy csomagként megszavazott, Ukrajna, Izrael és az indo-csendes-óceáni régió megsegítését célzó törvénytervezeteket különálló javaslatokként fogja a Kongresszus alsóháza elé vinni - írja az Associated Press.

Nem mondok le - szögezte le Mike Johnson, az amerikai képviselőház republikánus elnöke tegnapi sajtótájékoztatóján. A louisianai politikus úgy folytatta, hogy véleményem szerint abszurd, hogy valaki az elmozdításomat kezdeményezi, amikor egyszerűen a munkánkat próbáljuk végezni. Nem visz előre a célunkban, nem segíti az országot, és nem viszi előre a képviselőházi republikánusokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés