Hát itt meg mi történik? – Nyugati harcjárművekkel parádéznak Moszkvában
Globál

Hát itt meg mi történik? – Nyugati harcjárművekkel parádéznak Moszkvában

Portfolio
Nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen számos nyugati harcjármű látható az orosz főváros egyik terén. Várhatóan hamarosan nagy szerepet kapnak majd a kiállított eszközök.

Az elmúlt hetekben több videó is keringett a közösségi médiás felületeken, amelyeken az oroszok szállítják az Ukrajnában zsákmányolt nyugati eszközöket. Az nem újdonság, hogy az oroszok szeretnének felvágni a harctéri sikereikkel a lakosság számára, nem véletlen, hogy kiállítás is nyílt a megszerzett páncélosokból és más harci eszközökből Moszkvában. Most azonban az egyik térre kezdték kipakolni a számos különböző zsákmányt. Az időzítés egyáltalán nem véletlen, mivel közeleg a május 9-e, azaz a Győzelem napja Oroszországban.

Várhatóan az akkor rendezendő katonai parádén fogják felvonultatni a megszerzett nyugati eszközöket.

Meg kell jegyezni, hogy nem csak a frissen megszerzett eszközök vannak a felvételen, hanem például egy második világháborús német Marder 2-est kiállítottak. A háború eleje óta az oroszok szinte mindenféle eszközt megszereztek, amelyet aztán vélhetően a különböző üzemekbe szállítanak, hogy az utolsó csavarig áttanulmányozhassák őket. Ezt követően kerülhetnek a közönség elé a hasonló fegyverek. Korábban egy német gyártmányú Leopard 2A6-os harckocsit lehetett látni, amint Oroszországban szállítják.

Címlapkép forrása: Getty Images

HitelesAndrás

Egy sikeres Bankmonitor szakmai napja

HitelesAndrás - Keress, kövess, költözz! Egy sikeres Bankmonitor szakmai napja 2011-ben kezdtem dolgozni egy Takarékszövetkezetben… az azóta eltelt 13 év alatt eszméletlen sokat tanultam, n

RSM Blog

SAP a HR és bérszámfejtés területén

Az SAP rendszer a pénzügy, a beszerzés, és az ügyfélkapcsolatok kezelése mellett a humánerőforrás (HR) és a bérszámfejtés területén is központosított keretet biztosít a vállalatok szám

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
A második világháború óta a legnagyobb puccs készült Németországban – Mi lett volna, ha megdöntik az államrendet a Reichsbürgerek?
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
orosz ukrán háború frontvonal harcok percől percre frissítés