Előfizetői tartalom

Barkácsáruházba csapódott két irányított orosz rakéta

Portfolio
Harkivban, Ukrajna második legnagyobb városában, egy zsúfolt barkácsáruház elleni orosz támadás következtében legalább két ember életét vesztette és több mint harmincan megsebesültek. A támadás hatalmas tüzet okozott, amelyet a helyszínen lévő tűzoltók nagy erőfeszítések árán próbáltak megfékezni. A regionális vezetők szerint a támadás szándékosan civileket célozott meg.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az események kapcsán felszólította a nyugati szövetségeseket, hogy nyújtsanak további támogatást Ukrajna légvédelmi képességének megerősítéséhez. Oleh Syniehubov, Harkiv regionális kormányzója és Ihor Terehov, Harkiv polgármestere részleteket közöltek a támadásról, amely során két irányított bomba csapódott be a bevásárlóközpontba....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés