Előfizetői tartalom

Tényleg eljött tündérország - Szemkápráztató pesti attrakció

Portfolio
Alig 400 millió forintból készült el a budapestiek, az ország, és a világ minden magyarjának legcsodálatosabb zenélő közszökőkútja a Margitszigeten. A hír ugyan szinte már minden faluba eljutott, ám mostani összeállításunkban a működő kútról készült lélegzetelállító fotókat szeretnénk megosztani olvasóinkkal. Figyelem, könnyed nyári tartalom következik!

A margitszigeti zenélő szökőkutat nem kisebb prominens vezetők, mint Tarlós István főpolgármester, illetve Orbán Viktor miniszterelnök avatták, illetve indították be személyesen. A kútavató hatalmas sajtóérdeklődést váltott ki, többen élőben közvetítettek az eseményről, így szinte az ország legkisebb szegletébe is eljutott a pesti "csodaszökőkút" híre. Tarlós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés