Előfizetői tartalom

Ki győz ma? Franciaország vagy Nigéria? Németország vagy Algéria?

Portfolio
Javában zajlanak a FIFA labdarúgó világbajnokság nyolcaddöntői, így folytatódik a Portfolio szavazása is. A számtalan vb-s tippjáték után olvasóink most egy másfajta voksoláson vehetnek részt a mérkőzések kapcsán. Összegyűjtöttük a legjobb 16 közé jutott országok legmenőbb ingatlanjait, így te is eldöntheted, hogy - a modern építészetben elért eredményei alapján - mely országok a hét eleji összecsapások nyertesei.

Az előző szavazások eredményét itt nézheted meg:Kapcsolódó cikkünk2014.06.29Ki győz ma? Hollandia vagy Mexikó? Costa Rica vagy Görögország?2014.06.28Ki győz ma? Brazília vagy Chile? Kolumbia vagy Uruguay? Franciaország vs. Nigéria. Franciaország Az Atlanti-óceán partján fekvő Biarritz strandjához közel felépült villa különlegességét a különböző méretű ablakok adják....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés