Előfizetői tartalom

Harctérré válhat Budapest és környéke

Portfolio
Nehéz logikát találni abban, hogy olyan utakat tesznek fizetőssé, melyek célja, hogy elszívják a forgalom egy részét az (egyébként ingyenesen járható) belvárosi főutak elől, ráadásul mindezt néhány évvel a dugódíj kötelező bevezetése előtt. Végignéztük, hogy az egyes útszakaszok fizetőssé tétele kiket és hogyan érinthet, valamint megpróbáltunk logikát találni a tervezetben - kevés sikerrel.

A témáról az alábbi cikkekben olvashat még: Megszűnik az M0-s díjmentessége - az NFM közleményéről Megdöbbentő a kormány terve - Budapesten kívül megáll az élet? - a lakáspiacra gyakorolt várható hatásról Ez aztán betehet a Tescónak, IKEA-nak és a többieknek - a kereskedelemre gyakorolt várható hatásról Addig nézze, amíg ingyen van! - képgalériánk a még ingyenes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés