Előfizetői tartalom

Épülhetnek az újabb belvárosi luxushotelek

Portfolio
Túlzott támogatások, a professzionalizmus hiánya és az emberi hiúság - többek között ezek a tényezők vezettek ahhoz, hogy a válság éveiben rengeteg szálloda dőlt be Magyarországon. Mára viszont megfordult a piac, vannak olyan szegmensek, ahol az aranyszabály alapján megéri belevágni újabb fejlesztésekbe. Nem véletlenül épül jelenleg több 4 csillagos szálloda is a pesti belvárosban - az RICS Tea&Talk kerekasztal-beszélgetésére meghívott szakértők a hotelszektor jelenéről és jövőjéről beszélgettek.

Az RICS Tea&Talk beszélgetések havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre, az ingatlanszakma aktuális kérdéseit feldolgozó panelbeszélgetések formájában. A márciusi beszélgetés résztvevői egyértelműen pozitív jövőképet látnak a hotelszektorban az elkövetkezendő évekre nézve. Egy racionális, türelmes befektető jó megtérülésre számíthat, bár más iparágakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés