Előfizetői tartalom

Spanyolországban épít luxuslakásokat a magyar ingatlanfejlesztő

Portfolio
Fokozza tőkeexportját és külföldi befektetéseit a Cordia, amely a román és a lengyel piac mellett – egy pilotprojekttel – már Spanyolországban is jelen van. Mindez abba a stratégiába illeszkedik, amelynek célja, hogy a vállalat európai szinten is meghatározó lakásfejlesztővé váljon úgy, hogy Magyarországnak továbbra is kulcsszerepe marad a társaság működésében.

Tovább erősíti jelenlétét a román és a lengyel piacon a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia. A cégcsoport számos kereskedelmi- és irodaprojektet is jegyez, köztük a budapesti Corvin Sétányt, a most épülő Etele Plazát és a Budapest One irodaházat. Külföldi projektek A Cordia Lengyelországban eddig több mint ezer lakást adott át hamarosan pedig további mintegy 1400 otthon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés