Előfizetői tartalom

Ennyibe kerül ma egy új lakás felépítése - Elárulta a titkot a fejlesztő

Portfolio
Az új építésű lakáskínálatot nézve azonnal szembetűnik az elmúlt években végbement áremelkedés, melynek hatására sokan arra kíváncsiak, hogy vajon hol lehet az áremelkedés vége. Ennek kapcsán megkérdeztünk egy lakásfejlesztőt arról, hogy mit lát ma a piacon, melyek a kivitelezés legnagyobb kihívásai, mennyibe kerül ma egy új építésű lakás négyzetméterének felépítése és kik vásárolnak leginkább új építésű lakást.

Finanszírozási szempontból azt látjuk, hogy a külsőbb kerületekben a vásárlóközönség nagyobbik fele saját erőből finanszírozza a lakásvásárlást és csak a kisebbik fele az, aki igénybe vesz külső finanszírozási formákat. Ha pedig a vásárlói csoportokat lokáció szempontjából vizsgáljuk, akkor arra a megállapításra lehet jutni, hogy a külső kerületekben legfőképp...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés