Előfizetői tartalom

Több százezer négyzetméternyi iroda árasztja el Budapestet a következő években

Portfolio
Európa legjelentősebb ingatlanos eseményén járunk, a müncheni Expo Realon, ahol 2000 kiállító és körülbelül 40 ezer látógató gyűlik össze október 7. és 9. között. A rendezvény második napján a Budapest-standon többek között a vidéki nagyvárosok mutatták be a folyamatban lévő fejlesztéseiket, de Budapest legnépszerűbb befektetési területeiről is szó volt, köztük az iroda- és a szállodapiac kilátásairól.

Budapesten kívül is van élet A magyar vidéki fejlesztések és ingatlanberuházások egyik legnagyobb előnye, hogy bőven van lehetőség a szabad területekből válogatni, illetve a munkaerő is sok esetben könnyebben elérhető a fővároson kívüli területeken. Az Expo Real Budapest-standjánál több magyar nagyváros is bemutatkozott a nemzetközi befektetőknek, köztük Debrecen, Kecskemét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés