Előfizetői tartalom

Irodafejlesztés, tech és HR minden mennyiségben - egyenesen a szakértőktől

Portfolio
A digitális hatékonyság és a munkavállalók testi-lelki egészége ma már megkerülhetetlenek a vállalatok számára. A nagyobb cégek és a kkv-k is folyamatosan keresik azokat a megoldásokat, amelyekkel előnyt szerezhetnek ebben a versenyben. Hogyan tud igazán jól működni a home office? Milyen technológiák segíthetik a munkaszervezést? Hogyan lehet a wellbeing vállalati stratégia? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozik a november 20-ai Big Office Day, amit most részletesen bemutatunk.

Az elmúlt 20 évben egyre nagyobb szerepet kapott a design az irodákban, mára pedig az ergonómia és a hatékonyságnövelő technológiák is megkezdték a felzárkózást. Egyre kényelmesebb irodai megoldások hódítanak a piacon, amelyek nemcsak a termelékenységet, hanem a munkavállalók közérzetét is javítják. Mi az, ami nem hiányozhat a jövő szuperhatékony irodáiból? Pontosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés