Előfizetői tartalom

Amikor a "plázastop" törvény és a végtörlesztések időszakát éltük

Portfolio
Folytatva a 15 éves visszatekintésünket, elérkeztünk 2011-hez, ahhoz az évhez, ami sokak számára jelentett nagy csalódást és egyben rémálmot, nyoma sem volt ugyanis a válságból való kilábalásnak a korábbi várakozások ellenére. Sőt, be kellett látni, hogy van még lejjebb. A lakáspiac zuhanása, a hitelek további apadása, a "plázastop" törvény és az ország leminősítése mellett üde színfoltnak számítottak az újonnan átadott bevásárlóközpontok és irodaházak. Lássuk, mi minden történt 2011-ben a hazai ingatlanpiacon, illetve a hetedik alkalommal megrendezett Property Investment Forum konferencián!

Mi történt a 2011-es PIF-en? 2011-ben a korábbi negatív csúcsok után újabb rekordokat döntött a hazai piac, a történelmi mélypontok a lakáspiacot, az építőipart, és az új fejlesztési volument is érintették. Az ország gazdasági megítélése is romlott, amit a bankok még jobban szigorított finanszírozási hajlandósága követett, míg a "plázastop" törvény előterjesztése...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái