Előfizetői tartalom

Mikor jön az e-kereskedelem kánaánja?

Portfolio
Ahhoz, hogy Budapest és a magyar nagyvárosok az e-kereskedelem térnyeréséből igazán profitálhassanak több tényező is szükséges. Ezek egyike mindenképpen a jól kiépített infrastruktúra, ami elősegíti az online vásárlókat is kiszolgáló, nagyobb, de valójában bármilyen iparágban tevékenykedő cégek idetelepülését és növekedését. Másfelől ezeknek a cégeknek óriási helyigényük is van a raktározás és az üzemi tevékenységek ellátása miatt, amiben jelenleg nem áll jól a magyar piac, elnézve az üresen álló ipari ingatlanállomány rendkívül alacsony, Budapest környékén például 2 százalékos szintjét. Az e-kereskedelem térnyerése számtalan új, egy adott csomóponthoz közeli raktárépületet igényel, nemcsak itthon, de az egész világon is, ami felértékeli az ipari ingatlanfejlesztések jelentőségét. A müncheni Expo Realon jártunk, ahol többek között a CTP ipari ingatlanfejlesztő képviselőit is megkérdeztük a magyar piacon látott lehetőségekről és tervekről.

Európa legjelentősebb ingatlanos eseményeként tartják számon a müncheni Expo Real-t, ahol 2000 kiállító és körülbelül 40 ezer látogató gyűlik össze, többek között a szakmai előadások miatt, üzletkötések, kapcsolatépítés céljából és természetesen, hogy megvitassák az ingatlanpiac minden szegmensének legnagyobb kihívásait, legaktuálisabb kérdéseit, és a jövőbeli...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái