Előfizetői tartalom

Kiderült, hogyan gondolkoznak az irodisták az otthoni munkavégzésről

A jelenlegi munkaerőhiányos környezet egyik velejárója a munkahelyi fluktuáció, ami sok esetben nehéz helyzetbe sodorja a cégeket, és akár az üzletmenetet is hátráltathatja. A munkaadó és a munkavállaló is nyertesként kerülhet ki ebből a helyzetből, abban az esetben, ha mindkét fél számára ismertek az igények, illetve a lehetőségek. Vajon mennyire fontos a munkavállalóknak a home office? Hogyan lehetne támogatni a hatékoony munkavégzést az irodában, vagy azon kívül? Mire van szükség egy irodaházban ahhoz, hogy szívesen menjen be a munkavállaló? Ezekről a témmákról fog szólni a Big Office Day irodai kiállítás, ahol különböző szakmai programok várják az érdeklődőket, többek között az Office Stage délelőtti és délutáni szekciójában.
Már csak két hét van hátra a Big Office Day-ig, ahol a legtöbb irodai környezettel kapcsolatos témakört körbejárjuk, kezdve a fejlesztési és bérbeadói oldaltól, a wellbeingen át, egészen a HR problémákig és tech megoldásokig. A munkahelyi hatékonyság növelése kezdődhet az agilis munkavégzéssel, ehhez azonban egy egész szervezeti átállás szükséges, ami nem egyszerű...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái