Előfizetői tartalom

A legfontosabb térkép és minden infó az új Puskás Stadion első nagy meccséről

Portfolio
Péntek délután 65 ezer ember követi a helyszínen az új Puskás Aréna nyitómérkőzését. Ezért külön cikkben gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat: hogyan érdemes érkezni, hol lehet parkolni, ha mégis autóval jönne valaki, hol kell leszállni a tömegközlekedésről az egyes bejáratokhoz, mit lehet bevinni, hová lehet menni, ha problémás jegyhelyzet adódik és egyáltalán mire kell még figyelni.

Közlekedés Az egyik legfontosabb kérdés a rajongók számára, hogy mivel érkezzenek a helyszínre. Ebben adott legutóbb segítséget a Budapesti Közlekedési Központ. Tájékoztatójában azt kérte a szurkolóktól, hogy  semmiképp se autóval közelítsék meg a stadiont: az aréna közösségi közlekedéssel gyorsan elérhető, melynek gördülékenységét a társaság járatsűrítésekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés