Előfizetői tartalom

6 pontban elmondjuk, milyenek lesznek a jövő legjobb munkáltatói

Portfolio
Milyen szempontokat kell(ene) ma figyelembe venni a munkahelyek megtervezésénél? Milyen szerepe lesz a home office-nak a jövőben? Mik a munkavállalói jóllét és az innovatív munkahely gyakorlati megvalósulásának feltételei? Ezekre a kérdésekre adott választ a 2019-es Big Office Day, ahol szakmai kiállítók, szakértők és topmenedzserek segítettek eligazodni a legaktuálisabb irodafejlesztési kérdések és trendek útvesztőiben. Összeszedtük a szakmai programokon elhangzott 6 legfontosabb gondolatot.

Az első Big Office Day-en a látogatók a wellbeing, a home office, az agilis működés és a digitális transzformáció gyakorlatát ismerhették meg. Emellett nagyvállalatok digitalizációs, illetve HR-stratégiájának kulisszái mögé is benézhettek, még ha csak közvetetten is. Rengeteg fontos gondolat, állítás és tanulság hangzott el, amiből nehéz néhányat kiragadni. Az alábbiak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés