Előfizetői tartalom

Elárulták a szakértők, hogyan fogunk vásárolni a jövőben

Portfolio
A bevásárlás egyre inkább az interneten zajlik, míg a plázák és üzlethelyiségeik egyre inkább élményközpontokká, show room-okká válnak. A fizikai bevásárló- és szolgáltatóterek átalakulása, a logisztikával összeolvadó e-kereskedelem hatása mind a retail, mind a szállítmányozási szektorra visszafordíthatatlan. A témáról a Property Investment Forum 2019 konferencián beszélgettek a szakértők.

Magyarországon évekig nem épült semmi kiskereskedelmi egység, most viszont épül egy új bevásárlóközpont Dél-Budán és a NEPI is megvásárolt két bevásárlóközpontot. A brick and mortar épületek kihívója az e-kereskedelem. Az e-kereskedelem leginkább a hipermarketeket veszélyezteti, míg a bevásárlóközpontok könnyen adaptálódnak az új igényekhez. Melyik szektort érinti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés