Előfizetői tartalom

Tizenöt éves lakásprogramot sürget az ÉVOSZ

A magánerős lakásépítés és felújítás sokkal jelentősebb támogatását, állami és önkormányzati ingatlanalapok létrehozását, hosszú távú bérlakás-és panel programot, a kivitelező cégek hatékonyságnövelő beruházásainak további segítését kéri az Építési Vállalkozók Országos Szövetsége (ÉVOSZ). A szakmai szervezet azt reméli, hogy a kormányban hangsúlyosabb szerephez jut az építésgazdasággal foglalkozó államtitkárság, s ez által hatékonyabb lehet az ágazatban rejlő energiák felhasználása.

Egy hét alatt immár a harmadik hangsúlyos megszólalás történt, amiben közvetlen vagy közvetett módon bírálták a lakásépítéssel kapcsolatos, az elmúlt öt-hat évre vonatkozó kormányzati és önkormányzati lépéseket vagy ezek elmaradását. Először Matolcsy György, az MNB elnöke hangoztatta, hogy 2014-től elhibázott volt a legtöbb intézkedés. Majd Fürjes Balázs, a fővárosi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés