Előfizetői tartalom

Koronavírus: ez az eddigi legdurvább éles home office gyakorlat a világban

A home office és a távmunka nem a jövő, hanem a jelen - legalábbis a munkavállalók szemében biztosan. Mára olyannyira fontossá vált a rugalmas munkavégzés, hogy sokan akár a fizetésükből is lejjebb adnának azért, hogy otthonról dolgozhassanak. De mi történik akkor, ha a munkavállalók nem önszántukból, hanem kényszerből dolgoznak otthonról? Ez történik ugyanis a koronavírus sújtotta kínai nagyvárosokban, ahol az World Economic Forum beszámolója szerint a csúcsidőben szinte kihaltak a tömegközlekedési esszközök.
A súlyos tüdőgyulladást okozó koronavírus-járvány elleni küzdelem rendkívüli nehézségeket jelent a járvány kiindulópontjának számító, közép-kínai Vuhanban, de a többi nagyvárost sem hagyta érintetlenül a betegség, ami a legutóbbi adatok alapján még gyorsabban terjed Kínában, mint ahogyan azt eddig gondolták a szakértők. FM & Office 2020 A home office is kiemelt...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái