Előfizetői tartalom

Koronavírus: ez az eddigi legdurvább éles home office gyakorlat a világban

Portfolio
A home office és a távmunka nem a jövő, hanem a jelen - legalábbis a munkavállalók szemében biztosan. Mára olyannyira fontossá vált a rugalmas munkavégzés, hogy sokan akár a fizetésükből is lejjebb adnának azért, hogy otthonról dolgozhassanak. De mi történik akkor, ha a munkavállalók nem önszántukból, hanem kényszerből dolgoznak otthonról? Ez történik ugyanis a koronavírus sújtotta kínai nagyvárosokban, ahol az World Economic Forum beszámolója szerint a csúcsidőben szinte kihaltak a tömegközlekedési esszközök.

A súlyos tüdőgyulladást okozó koronavírus-járvány elleni küzdelem rendkívüli nehézségeket jelent a járvány kiindulópontjának számító, közép-kínai Vuhanban, de a többi nagyvárost sem hagyta érintetlenül a betegség, ami a legutóbbi adatok alapján még gyorsabban terjed Kínában, mint ahogyan azt eddig gondolták a szakértők. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés