Előfizetői tartalom

A home office-ból is megárt a sok? - Sokan azonnal visszamennének az irodába dolgozni

Portfolio
A magyarországi építészek már egy évtizede rendelkeznek azokkal a szoftverekkel, amelyekkel könnyen tudnak távmunkát végezni. Bár eddig kevésbé volt gyakorlata, most a vírus okozta vészhelyzetben az építész szakma szinte azonnal átváltott a home office-ra. A GRAPHISOFT SE. március végén készített közvéleménykutatása szerint az építészek több mint 93 százaléka már otthon dolgozik, és 83 százalékuknál a technikai váltás három napon belül megtörtént. Egyelőre stabil a tervezőirodák foglalkoztatása is, a megkérdezettek csupán három százaléknál merült fel a járványügyi helyzet miatt elbocsátás.

A koronavírus hurrikánként söpört végig az országokon, megváltoztatva többek között a munkavégzési módokat, az érintett országokban a vállalatoknak és a magánvállalkozóknak minimális idő alatt kellett a távmunkára történő átállás feltételeit kialakítani. A GRAPHISOFT SE március végén kérdezte meg az építészeket egy nem reprezentatív kérdőíves kutatásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés