Előfizetői tartalom

A Vöröskeresztnek ajánlották fel a járvány idejére a Papp László Sportarénát

Portfolio
A Papp László Budapest Sportaréna és a Magyar Vöröskereszt együttműködésre lépett a koronavírus járvány elleni védekezés területén. A Sportaréna tulajdonosa, a BMSK Zrt., valamint annak üzemeltetője, a Gránit Pólus Csoport közös felajánlása alapján, a Magyar Vöröskereszt védő és fertőtlenítő eszközök, illetve a beérkező adományok raktározására használja a rendezvényközpont területét.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a járvány idején raktárként használhatjuk a Papp László Sportaréna tereit. Az elmúlt hetekben folyamatosan érkeztek az adományfelajánlások, korábban nem tapasztalt léptékű összefogás segíti a Magyar Vöröskereszt munkáját, azonban ezzel párhuzamosan kihívást jelent az adományok és felszerelések raktározása is. Ebben jelent most megoldást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés